hymnary.org

Hymnary.org: A comprehensive index of over 1 million hymn texts, hymn tunes, and hymnals, with information on authors and composers, lyrics and scores of many hymns, and various media files. Hymnary.org also incorporates the Dictionary of North American Hymnology, an extensive collection of hymnals published before 1978.

kosova-sot.info

Kjo faqe kontrollohet dhe menaxhohet nga Kosova Sot. Të gjitha materialet në të, përfshirë fotografitë, janë të mbrojtura me copyright të Kosova Sot dhe për to Kosova Sot mban të drejtat e rezervuara. Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren për qëllime komerciale. Ndalohet kopjimi…